hotel slodes logo

Kontakt 011/305-65-25

Svadbe

BAZEN / PARNO KUPATILO / SAUNA / MASAŽA / OSTALE USLUGE / AKCIJE / CENOVNIK

Naš wellness je idealna za relaksaciju, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma, povećanje energije i podmlađivanje lica i tela. Opuštanje uz masažu, u sauni, parnom kupatilu ili bazenu, pod nadzorom lekara i terapeuta, je siguran način za podsticanje stvaranja Hormona Sreće u vašem telu.
* Sportsko-rekreativni wellness centar je pravo mesto za one koji žele da pronađu mir i tišinu u Beogradu, ali i za one koji žele aktivan odmor.

Zakažite termin za vaš opuštanje +381(0)11 30 565 25 lok.485

-BAZEN-

Zatvoreni bazen: idealan za vežbanje u vodi i rekreaciju i opuštanje.

Dovoljno dubok za komforno plivanje i dovoljno plitak za bezbedno vežbanje u njemu ali i rehabilitaciju, kako za plivače tako i za neplivače. Poseduje džet mlaznicu koja je izuzetno pogodna za plivanje uz otpor i savladavanje snage vode, ali i masažu. Lastin rep, pored toga što može prijatno da izmasira, upotpunjuje ugođaj uživanja u vodi.

Djakuzi/hidromasažna kada spaja vodu i vazduh na način na koji vi to želite. Relaksirate se i masirate uz pomoć prilagođenih mlazova, ima li sta lepše... Za uživanje u njoj ne postoji nikakvo zdravstveno ni telesno ograničenje. Vreme provedeno pod uticajem strujanja vode i vazduha dozirate sami, po volji i potrebama. Takođe, korisno je znati da ona povoljno deluje na osobe sa niskim krvnim pritiskom.

bazen slodes

-SAUNA-

Sauna: sa vulkanskim kamenjem i klupama u dva nivoa pravo je mesto za opuštanje koje poboljšava zdravlje, nagrađuje uživanjem i dobrim raspoloženjem. Sauna relaksira telo i um. Umanjuje osećaj napetosti i umora, smanjuje agresivnost, jača srce i poboljšava krvotok, utiče na to da ten postaje bolji, smanjuje mogućnost od prehlada... Naravno, ne može se zanemariti ni prijatan osećaj mirisa i dodira fino odabranog drveta od koga je naša sauna sazidana, ni zvuka koji proizvodi dodir vode za vrelim vulkanskim kamenjem. wellness sauna

-PARNO KUPATILO-

Sa ponosom ističeno da posedujemo Hromoterapiju kao mogućnost u našem parnom kupatilu. To je terapija bojama koja može koristiti za opuštanje ali i lečenje fizičkih, emocionalnih, duhovnih problema. Parno kupatilo sa temperaturom nižom od one u sauni, a vlagom višom od one u sauni omogućava prijatniji boravak u njoj. Vlažna toplota prija ljudima kojima je teško da izdrže u sauna. U njemu se stvara gusta maglovita para koja onemogućava vidljivost dok vlaga dostiže skoro izuzetnih 100%. Pri ulasku u parno kupatilo ne postoji drastična promena temperature koja može opteretiti organizam, telo se postepeno zagreva. Parno kupatilo se preporučuje onima koji imaju problema sa bolestima disajnih puteva ili imaju visok pritisak, a jednako I ljudima koji podnose veliki stress jer korisnika puni očaravajućim osećajem opuštenosti.

Zakažite termin za vaš opuštanje +381(0)11 3582-583 lok.485

parno kupatilo slodes

-MASAŽA-

Masaža... samo izgovaranjem ove reči lepše se osećate. Ona stimuliše oslobađanje napetosti i zato je odlično sredstvo u borbi protiv stresa, nesanice i glavobolja. Podstiče cirkulaciju krvi i limfe kroz organizam te tako deluje na čišćenje tela, otklanjanje štetnih materija iz organizma, razgrađuje celulit, neguje kožu, čini je mekšom i elastičnijom. Posebna njena vrednost je što potpomaže strujanje energije vašeg tela i dovodi telo u stanje prirodne ravnoteže i kontrole duha i tela, balansa. wellness ponuda

-OSTALE USLUGE-

Pored naših standarnih wellness usluga imamo i kozmetičarske usluge. Kod nas možete uraditi depilaciju, pedikir manikir, korigovanje noktiju. Opširniju ponudu možete naći u našem cenovniku