hotel slodes logo

Kontakt 011/305-65-25

Svadbe

SPORTSKE EKIPE

-RK SLODES-rukometni klub

Klub je osnovan 1992 godine i od tada se takmičio u svim Saveznim i Republičkim rangovima za žene. Godine 2000. ekipa završava takmičenje u četvrtfinalu Kupa EHF, što je ujedno i najveći dosadašnji uspeh kluba. Trenutno naše se devojke takmiče u Drugoj ligi "Centar". U klubu negujemo timski duh, zajedništvo i zdravi, sportski život. Cilj nam je da svi naši članovi budu dobri učenici i studenti, kao i da postanu dobri i uspešni ljudi sa velikim ambicijama i željom za uspehom. Želimo da se ponosimo njima na svakom koraku a i da se oni ponosno pohvale svojim klubom.Svake godine vršimo upis novih članica.

Za više informacija kontaktirajte nas +381(0)11 3582-583

rukometni klub slodes

-KK SLODES- košarkaški klub

Klub je osnovan 2009. godine. Te godine se takmičio samo u mlađim kategorijama dok se ove godine, u seniorskoj kategoriji, takmicimo u Prvoj Regionalnoj ligi Srbije, a naši juniori se takmice u Jedinstvenoj ligi Srbije. Kao mladi klub, sa stručnim, posvećenim i predanim ljudima, maksimalno smo orijentisani ka pružanju najkvalitetnijeg mogućeg okruženja za razvoj i učenje mladih košarkaša. Klub čitave godine vrsi upis novih članova u svim uzrasnim kategorijama.

Za više informacija kontaktirajte nas +381(0)11 3582-583

kosarkaski klub slodes

-BK SLODES- badminton klub

BADMINTON KLUB SLODES TE POZIVA DA IGRAŠ BADMINTON

Klub vodi višestruka šampionka drzave i dugogodišnji član nacionalnog tima.

Imamo osmišljene programe za svoje članove: * BEBITON/MINITON za najmlađe članove (predškolci i niži razredi osnovne škole); * KLASIČNA ŠKOLA BADMINTONA (stariji osnovci i srednjoškolci) ; ”PUT KA VRHUNSKOM BADMINTONU” (program za najperspektivnije i najambicioznije); * TAKMIČARSKI BADMINTON ; * REKREACIJA ZA ODRASLE ;

Organizujemo i turnire za decu i rekreativce

Za više informacija kontaktirajte nas +381(0)69 120-29-83

wellness ponuda

-KMF SLODES- klub malog fudbala

Klub je osnovan 2005. godine. Godine 2009. takmičio se u Prvoj ligi, a danas se nalazi na tabeli Druge lige grupa "Beograd". Naši momci su uspešni studenti i perspektivni mladi ljudi. Pored obaveza u klubu, takmiče se i za svoje fakultete i organizovano učestvuju na turnirima. U budućnosti nam je cilj da zauzmemo čvrsto mesto u Prvoj ligi i da time obogatimo naša dostignuća i podstaknemo mlade ljude da nam se pridruže.

Za više informacija kontaktirajte nas +381(0)11 3582-583

mali fudbal